Motorstorm kommer muligvis til PlayStation 4

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 10. juli 2014 - kl. 23:51
Del denne artikel:
2 0

Offroad bilserien Motorstorm vakte stor popularitet på PlayStation 3, og noget tyder på serien vil fortsætte på PlayStation 4 på et tidspunkt.

Det første Motorstorm spil blev udgivet, ved PlayStation 3’s udgivelse i 2007. Spillet har siden da fået to efterfølgere i form af Motorstorm: Pacific Rift og Motorstorm: Apocalypse. Et Motorstorm spil til PlayStation Portable er det også blevet til, nemlig Motorstorm Arctic Edge.

Serien har vakt stor popularitet, især med Motorstorm: Pacific Rift, da dette var det første Motorstorm spil med mulighed for lokalt kooperation.

Lige nu har Evolution Studios travlt med spillet Driveclub, men en fan på Twitter har spurgt udvikleren om der mon er en chance for at der på et tidspunkt vil komme et Motorstorm spil til PlayStation 4.

Her kan I se spørgsmålet, samt Jamie Brayshaw (som er Evolution Studios’ bestyrer) ’s svar:Hvis Evolution Studios kommer til at bruge lige så lang tid på at udvikle en ny Motorstorm titel til PlayStation 4, som de har brugt på Driveclub, så har Motorstorm til PlayStation 4 nok desværre lange udsigter.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her