Naughty Dog har ansat Jonathan Cooper til Uncharted 4

Skrevet af: Jesper Thuesen - 6. maj 2014 - kl. 20:50
Del denne artikel:
5 0

Naughty Dog har måtte sige farvel til nogle ret markante personligheder, men nu byder selskabet velkommen til et stort navn.

I løbet af de seneste par måneder har Naughty Dog sagt farvel til flere prominente spilnavne, herunder Justin Richmond, Seth Killian, Amy Henning og Nate Wells. Nu afslører Jonathan Cooper dog, at der ikke blot er tale om én stor afsked hos Naughty Dog.

I en blog fortæller Cooper, at han allerede i februar blev budt velkommen hos Naughty Dog, og der er altså tale om lidt af et scoop for spilstudiet, som blandt andet står bag Uncharted-serien.

Jonathan Cooper er nemlig en ganske erfaren herre, og han har blandt andet været lead animator på Assassin's Creed III og ikke mindst monsterhittet Mass Effect 2, og nu kaster han sig over endnu en fortsættelse, nemlig Naughty Dogs Uncharted 4.

Cooper kan selvsagt ikke fortælle meget om det store Uncharted-projekt, men han fortæller dog til CvG, at han ikke er i tvivl om, at projektet bliver en milesten indenfor animationsbranchen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her