Naughty Dog: overvejer vores muligheder

Skrevet af: Tobias Thybo - 7. februar 2014 - kl. 11:37
Del denne artikel:
12 0

Det kan både blive til en The Last of Us-efterfølger og en helt ny titel, næste gang udvikleren sætter sig ved skrivemaskinen.

I næste uge udkommer udvidelsespakken Left Behind til The Last of Us. Herefter ser kalenderen mere fri ud end længe for skaberne Bruce Straley og Neil Druckmann fra Naughty Dog. Men selvom annonceringen af et nyt The Last of Us formentlig kunne tilfredsstille de fleste fans, så er der ikke noget, der er sikkert endnu for parret:

”Vi har lige lagt låg på Left Behind, og Bruce Staley, instruktøren, og jeg har været i gang med det her i mere end fire år nu. Så det er bare tid til en pause og at genoplade batterierne.”, fortæller Neil Druckmann til Eurogamer og fortsætter:

”Vi er begyndt at brainstorme på nogle ting. For at være ærlig, så er nogle af dem ideer til efterfølgere, og nogle af dem er helt nye IP (serier, red.). Så vi må tage de første par skridt og se an... Det er lidt den måde, vi gik ind til Left Behind på. Kan vi fortælle folk en historie, der virkelig er værd at fortælle, og som ikke gentager sig selv? Og hvis vi ikke kan, hvor kan vi blive inspireret – hvad er det for noget, der virkelig kommer til at udfordre os og udvikle fortællekunsten det her medie?”

Neil Druckmann tilføjer, at idéen om en version af The Last of Us til PlayStation 4 ikke er gemt helt væk, men at det er et spørgsmål om holdets ressourcer og efterspørgslen.

Et andet, separat hold hos Naughty Dog arbejder i øjeblikket på den næste titel i Uncharted-serien.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her