NBA Live 15 og Shadow of Mordor forsinket

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. september 2014 - kl. 22:41
Del denne artikel:
1 0

Det er højtid for nye spil og dermed også for forsinkelser, som i år ikke overraskende går ud over et basketball spil fra EA.

EA Sports har i dag annonceret at deres basketball spil NBA Live 15 bliver forsinket med 3 uger, så det nu udkommer den 28 oktober, i stedet for den 7 oktober. Dette betyder at NBA Live 15 udkommer samme dag som konkurrenten NBA 2K15, hvilket næppe kan være optimalt for EA Sports.

EA Sports har haft det svært med deres NBA Live serie, der blev annulleret helt i 2010 og 2012, samt sidste år blev anset som et meget dårligere spil end NBA 2K14. EA har dog lovet, at årets NBA Live spil bliver meget bedre, andet vil dog også være mærkeligt, men det vi får at se, når det som sagt udkommer den 28 oktober, hvilket er til Xbox One og PlayStation 4.

PSlife Share!

Det er ikke kun basketball fans der skal vente lidt længere på deres spil, det bliver også tilfældet for fans af Ringenes herre, da Shadow of Mordor bliver forsinket med ca. 6 uger.

Helt præcist, så rykker udgivelsen af Shadow of Mordor på Xbox 360 og PlayStation 3 fra 3 oktober til 21 November, men Xbox One og PlayStation 4 udgaverne holder deres datoer, og udkommer stadigvæk den 3 oktober her i Europa.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her