No Man's Sky forsinket - Bekræftet

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. maj 2016 - kl. 20:34
Del denne artikel:
6 0

Om under en måned skulle No Man's Sky udkomme, men nu går rygterne på at spillet får sig en forsinkelse mere.

** Opdatering **
Rygterne er nu blevet bekræftet af Sony og Sean Murray fra udvikleren Hello Games. No Man's Sky er blevet forsinket fra udgivelse den 22 juni til 10 august.

Forsinkelsens årsag er som man ofte oplever ved disse mindre forsinkelser, pga. der er brug for lidt ekstra tid til polering. Hvis der har været behov for ekstra polering, er det som regel kun til gavn for os der skal spille det, men det er ærgerligt at spille ikke når at udkomme til sommeren, hvor mange har ferie og vil have tid til at udforske det store spil.

PSlife Share!

Oprindelig nyhed
Da No Man's Sky endelig fik sig en annonceringsdato tilbage i marts, som hed den 22 juni, så lignede det at spillet endelig var ved at være færdig. Langt om længe tror jeg mange tænke, da spillet oprindeligt blev annonceret i 2013 og siden har fået meget opmærksomhed. Men nu har butikker der sælger spil, Gamestop og lign., fået oplyst at spillets annonceringsdato ikke holder og status på spillets udgivelse er "snart".

PSlife Share!

Det kunne derfor tyde på at No Man's Sky ikke udkommer den 22 juni, men lander på et senere tidspunkt, som i følge rygterne skulle være Juli eller August.

Dette er pt. stadigvæk på rygte stadiet, da hverken Sony eller udvikleren Hello Games har ville bekræfte eller af-bekræfte rygterne.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her