Ønskeliste funktion tilføjet til PlayStation Store

Skrevet af: Hoder Jensen - 24. oktober 2015 - kl. 16:23
Del denne artikel:
4 0

Hvad du ønsker, skal du måske få. Muligheden for at oprette en ønskeliste er nu blevet muligt på PlayStation Store.

En ønskeliste funktion til PlayStation Store har været efterspurgt i mange år og nu er den her så endelig, eller starten på det er her. PlayStation Store fra PC/MAC/Mobil, har nu fået muligheden for at man kan tilføje spil til ens ønskeliste og naturligvis se indholdet af ens ønskeliste.

Fra ønskelisten kan man se de spil man har tilføjet, deres pris og om de er på udsalg. Ønskelisten giver et godt overblik over spil man har øje på, men måske venter på falder i pris eller planlægger at købe på et senere tidspunkt. Det vides ikke pt. om man får besked, hvis et spil fra ens ønskeliste går på udsalg, men hvis det ikke er tilfældet, så er det ikke en utænkelig funktion der kunne komme på et senere tidspunkt.

PSlife Share!

Man kan også se sine venners ønskelister, der dog er begrænset til PlayStation 4 venner, men så kan man heller ikke meget mere andet. Man må dog forvente, at det på et tidspunkt bliver muligt at kunne sende gaver eller i det mindste købe spil til ens venner fra deres ønskeliste, ellers giver funktionen at se ens venners ønskeliste ikke meget mening, ud over inspiration til en selv.

Lige nu kan ønskeliste funktionen kun tilgås via en browser og altså ikke fra butikkerne på konsollerne, igen en ting man må forvente kommer på et senere tidspunkt. Ens ønskeliste kan ses på https://store.playstation.com/#!/en-dk/wishlist eller ved at klikke på det lille hjerte i toppen af siden på https://store.playstation.com

PSlife Share!

Sony har ikke officielt annonceret ønskelisten, hvilket måske også kan være årsagen til den lidt sparsomme funktionalitet, men med Paris Game Week i næste uge og ikke mindst PlayStation Expirence til december, er der rigelig med muligheder for Sony at annoncere den nye funktionalitet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her