Ny opdatering og gratis DLC på vej til Driveclub

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. november 2014 - kl. 13:49
Del denne artikel:
13 0

Driveclub som har været igennem en hård lancering, får en ny opdatering i næste uge og gratis DLC som undskyldning for den dårlige lancering.

Det har næppe været den bedste måned for Evolution Studios, som har måtte indse at deres lancering af Driveclub langt fra har været perfekt. Her lidt over en måned efter lanceringen, er spillet begyndt at virke ordenligt og udvikleren kan fokusere på forbedringer til selve spillet og ikke kun server delen. Nogle af disse forbedringer kommer på tirsdag, hvor følgende bliver tilføjet til spillet:
• Improved multiplayer collision physics to reduce frustrating spin-outs
• Adjustments to soften the corner cutting penalty system
• Options in the club menu to view everything your club has unlocked
• A fix to allow all club owners to update their club badges

Ud over de nævnte forbedringer, kommer der også en foto mode med opdateringen, så man let kan dele billeder fra det flotte spil. En funktion vi allerede har set i andre spil som Infamous, samt The Last of Us og har været meget populært til deling af flotte screenshots. Derudover indeholder opdateringen også følgende nye baner, der er gratis.

• Indien – Yedepalli
• Skotland – Wester Ross
• Chile – Los Pelambres

Opdateringen som tilføjer dynamisk vejr til spillet, udkommer senere på året.

PSlife Share!

Samtidigt med opdateringen udkommer der også ny DLC til spillet, i form af The Ignition Expansion Pack og Photo-Finish Tour Pack. 2 pakker der normalt vil have kostet penge, men pga. den problematiske lancering af Driveclub, så bliver disse 2 pakker gratis for alle Driveclub ejere. De 2 pakker indeholder 5 nye biler, 22 nye tour events, 10 nye trofæer og 10 nye logoer til ens biler.

Disse 2 pakker var oprindeligt en del af season pass til Driveclub, men season pass ejere bliver ikke snydt og får i stedet for 4 nye DLC pakker tilføjet til deres season pass, som så stadigvæk indeholder 38 nye biler, 176 nye tour events og 80 nye logoer.

Der er stadigvæk ingen dato på PlayStation Plus udgaven af spillet, men Evolution Studios udtaler at de stadigvæk arbejder på at forbedre serverdelen i spillet, som forhåbentligt leder hen til en udgivelse af PlayStation Plus udgaven.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her