Nye detaljer om PlayStation 4 og DualShock 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. august 2013 - kl. 13:59
Del denne artikel:
7 0

Direktøren for SCE Worldwide Studios; Shuhei Yoshida har sluppet et par informationer ud om installeret spil på PlayStation 4 og den nye DualShock 4 controller.

Alle PlayStation 3 systemer har op til superslim udgaven, altid kommet med en harddisk indbygget, så derfor har det undret mange, at man aldrig har kunne installere sine spil helt til ens disk, så alt data blev trukket fra harddisken i stedet fra blu-ray skiven. Men nu kommer den eftertragtet funktion til PlayStation 4, dette har Shuhei Yoshida bekræftet via hans Twitter profil.

Dette betyder ikke, at man ikke skal have blu-ray skiven i, da den stadigvæk skal bruges til at tjekke om man ejer spillet, men det betyder at data bliver læst fra den hurtigere harddisk. I samme omgang afslørede Shuhei Yoshida at man ikke kan installere spil til eksterne harddiske, så hvis man har brug for mere plads til installeret spil, skal man opgradere harddisken i PlayStation 4, hvilket man dog selv let kan gøre, præcis som på PlayStation 3.

Shuhei Yoshida stoppede dog ikke i denne omgang, med at afsløre nye detaljer, da han bekræftede at 3,5MM minijack stikket på DualShock 4 controlleren ikke bare kun kan bruges til voice-chat. Man kan skifte imellem voice-chat lyd og lyd fra spillet, hvilket gør det noget lettere at finde et headset man kan bruge med sin PlayStation 4.

PlayStation 4 udkommer den 29 November her i Danmark.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her