Nye funktioner til Resogun med opdatering i morgen

Skrevet af: Morten Rask - 21. juni 2014 - kl. 18:53
Del denne artikel:
8 0

Selvom der også er en udvidelsespakke på vej til Resogun, så føler udviklerstudiet Housemarque at vi fortjener flere nye funktioner i en gratis opdatering.

Resogun var et af de første spil vi fik gratis som PlayStation Plus medlemmer på PlayStation 4, og efter vores mening, så har det også været et af de bedste spil i Plus-programmet indtil videre, en påstånd som vi kan bakke op med vores anmeldelse her.

Selvom det er 8 måneder siden at spillet udkom, så er det tilsyneladende ikke et overstået projekt for udviklerhuset Housemarque endnu. For nyligt kunne de annoncere den første udvidelse til spillet som lander på onsdag, og i dag har de detaljeret en ny opdatering der allerede udkommer i morgen, som foruden at rette fejl og finjustere dele af spillet, også bringer nye funktioner med sig.De har lyttet til deres fans og har valgt at tilføje en række efterspurgte funktioner, blandt andet en "Ship Editor" til spillet, så man kan bygge sine egne skibe fra bunden og vælge hvordan de forskellige egenskaber skal fordeles. Samtidig kan man kan dele sine kreationer online med resten af communitiet, eller hente de skibe som andre har skabt. En anden meget efterspurgt funktion er også blive tilføjet, nemlig lokal co-op, og sidst men ikke mindst, bliver der tilføjet nye trofæer med opdateringen.

I forbindelse med opdateringen bliver leaderboards også nulstillet, da nogle spillere har fundet og udnyttet fejl i spillet til at nå toppen af ranglisten, dog får dem, der har opnået deres placering på ordentlig vis, en foreviget plads på det nye "Hall of Fame" leaderboard.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her