Nye Killzone: Shadow Fall multiplayer detaljer afsløret

Skrevet af: Hoder Jensen - 24. september 2013 - kl. 20:15
Del denne artikel:
8 0

En af PlayStation 4's helt store lanceringstitler Killzone: Shadow Fall får co-op multiplayer og season pass, hvilket blev afsløret i dag.

Guerrilla Games har i dag afsløret at der kommer et Season pass til Killzone: Shadow Fall, hvilket normalt ikke vil være den store overraskelse, men da det er tidligere annonceret at mappacks til Killzone: Shadow Fall vil blive gratis, er denne annoncering alligevel en lille overraskelse.

Season pass kommer til at indeholde 6 udvidelser, hvor den ene bringer co-op horde multiplayer til spillet, som der så kommer 3 udvidelser til, som tilføjer flere baner til co-op delen. Der ud over kommer der 2 udvidelser mere, som Guerrilla Games vil afsløre flere detaljer om senere.

Season pass får en pris på €19.99, hvilket svarer til 150 DRK og hvis man køber på udgivelsesdagen, så får man eksklusivt en OWL combat drone skin og et multiplayer "Spotlight move". Den samlet pris for de 6 udvidsels-pakker, hvis købt hver for sig, vil være over 400 kr., så for Killzone fans, der har planlagt at spille multiplayer meget, er Season pass ikke noget dårlig tilbud.

Ud over denne annoncering af season pass, har Guerrilla Games også sluppet en ny trailer til multiplayer delen fri, hvilket kan ses her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her