Nye PlayStation 4 tilbud hos GameStop

Skrevet af: Morten Rask - 21. november 2013 - kl. 15:28
Del denne artikel:
19 0

Selvom der kun er en enkelt uge tilbage til lanceringen af PlayStation 4, så er GameStop kommet frem med nogle nye tilbud i forbindelse med lanceringen.

Forleden kunne vi bringe de officielle PlayStation 4 indbytningstilbud fra GameStop her på siden, og nu er de så klar med nogle flere tilbud.

Vi har i dag modtaget informationer om tre nye tilbud fra GameStop Danmark, som man kan benytte sig af i forbindelse med lanceringen af PlayStation 4 konsollen.

Det første tilbud er ikke inkluderet i deres nye brochure, men lyder på at man kan forudbestille 3 spil til PlayStation 4, og få det ene af dem til halv pris. Det gælder dog kun udvalgte titler, blandt andet Battlefield 4, Killzone: Shadow Fall og Knack er med på listen. Kontakt din lokale GameStop butik for flere informationer.

De andre to tilbud, som er inkluderet i den officielle brochure herunder, lyder på at man kan indbytte sin DualShock 3 controller og få en DualShock 4 controller til 379 kroner, og indbytte et udvalgt PlayStation 4 spil, og få et nyt til 199 kroner.Det med småt:
”Tilbud gælder så længe lager haves. Ikke gyldig i forbindelse med andre tilbud eller gavekort. Tilbuddet gælder standard udgaver. Vilkår og betingelser gælder. Indbytninger er underlagt managerens godkendelse. Indbytninger skal være i fuld funktionsdygtig stand for at modtage den fulde værdi.”

Regner du med at benytte nogle af tilbuddene ved GameStop?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her