Nyeste opdatering til PlayStation Vita skaber problemer

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. januar 2016 - kl. 20:25
Del denne artikel:
3 0

PlayStation Vita fik fornyeligt en opdatering, men opdateringen driller rigtige mange Vita ejere, dog har vi en mulig løsning.

Ud over en opdatering til PlayStation Vita sidste år, som gav spil adgang til flere ressourcer, så er de ikke de helt store nye tilføjelser vi ser til PlayStation's håndholdte konsol. Den sidste opdatering, kaldet v3.57, havde endda det formål at fjerne Facebook fra maskinen, da Facebook ikke længere ønsker at understøtte PlayStation Vita, men desværre har den seneste opdatering også givet problemer for flere PlayStation Vita ejere.

Flere brugere af konsollen, har oplevet problemer med at tilgå PlayStation Store samt oplevet voldsomt batteri dræn. Sony har bekræftet problemet og arbejder på en ny opdatering, men indtil det sker så har nogle brugere haft held med at skifte deres DNS indstillinger til faste DNS adresser. Vi kan bekræfte at skift til f.eks. Google's DNS ip-adresser på 8.8.8.8 og 8.8.4.4 har en positiv effekt på dette problem, efter de er sat og konsollen er blevet genstartet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her