Nyt Dragonball spil annonceret

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 24. maj 2014 - kl. 14:21
Del denne artikel:
0 0

Selvom det sidste Dragonball spil udkom i januar, er der allerede blevet annonceret et nyt spil.

Spillet Dragonball Z: Battle of Z er det seneste spil af Dragonball spil der er udkommet. Normalt bliver Dragonball spil udgivet i efterårsperioden, men dette spil udkom i januar måned. Allerede 4 måneder efter dets udgivelse, er der annonceret et nyt spil, som går under arbejdstitlen ”Dragonball New Project” og udkommer til blandt andet PlayStation 3 og PlayStation 4.

Vi har fået fat i tre billeder fra det japanske magasin V jump, så man kan få en forsmag på hvordan spillet kommer til at se ud.

Billederne kan ses her:

PSlife Share!

Her ses en historisk kamp, som enhver fan af serien vil kunne nikke genkendende til. Dog er der også en ukendt figur på billedet. Hvis en af jer brugere har en idé om hvem det kan være, er I meget velkommen til at give et bud på det i kommentarerne.

PSlife Share!

PSlife Share!

Bandai Namco har åbnet for den officielle hjemmeside til spillet, men indtil videre informerer den ikke om ret meget.

Der er ikke kommet nogen udgivelsesdato på spillet, i forbindelse med annonceringen af det. I løbet af det sidste årti eller deromkring, er næsten alle Dragonball spil blevet annonceret i april eller maj og derefter blevet udgivet i efterårsperioden samme år. Men da spillet Dragonball Z: Battle of Z blev udgivet i januar, kan det godt betyde at dette spil bliver udgivet senere.

Så snart der kommer ny information omkring dette spil, videregiver vi det selvfølgelig til jer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.