Nyt Need for Speed til efteråret

Skrevet af: Hoder Jensen - 21. maj 2015 - kl. 21:29
Del denne artikel:
6 0

Electronic Arts kunne ikke vente på E3 og har i dag annonceret at Need for Speed er tilbage.

Det sidste Need for Speed var Rivals, som lancerede sammen med de nye konsoller og selv om Rivals blev godt modtaget, så har Need for Serien været ramt af et mættet marked for spilserien.

Nu mener EA dog at tiden er til et nyt Need for Speed og har i dag annonceret et nyt Need for Speed spil til PC, Xbox One og PlayStation 4. Annonceringen skete sammen med udvikleren Ghost Games, der udtaler det bliver et reboot af serien, hvad det så end betyder for et bilspil hvor historien sjældent har hængt sammen.

PSlife Share!

Det nye Need for Speed, som vi ikke har fået noget fuldt navn på, kommer med en åben verden, masser af muligheder for at tweake ens biler, undergrunds bilklubber og en spændende historie, som forhåbentligt er af højere kvalitet end vi har set i tidligere Need for Speed spil.

Den fulde afsløring af det nye Need for Speed, finder sted på EA's pressekonference på årets E3, som er den 15 juni kl. 22. Indtil E3 sker, må vi nøjes med den nye teaser for spillet, som EA også har udsendt i dag og som kan ses lige her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her