Nyt PlayStation kamera, headset og Dualshock 4 fremvist

Skrevet af: Hoder Jensen - 8. september 2016 - kl. 23:36
Del denne artikel:
6 0

Det er ikke kun nye PlayStation 4 konsoller Sony har fremvist, der er også blevet plads til nye udgaver af tilbehør til konsollerne.

PlayStation 4 Slim og PlayStation 4 Pro er blevet annonceret, og til de 2 nye konsoller, medfølger en opdateret Dualshock 4 controller.

Den opdateret controller's største forandring er tilføjelsen af en tynd LED på forsiden af controlleren, så man ikke længere skal kigge på bagsiden, for at se status og måske endda kan få gavn af lyseffekter i spil der bruger controllerens LED. F.eks. i GTA V hvor den lyser rødt og blåt, når politiet mener man har skudt nok folk ned. Den nye controller indeholder også forbedret respons, hvis man forbinder den via USB, noget som er nyttigt for folk der spiller spil hvor hurtig reaktioner er meget vigtige, f.eks. i fighting spil.

PSlife Share!

Der er også blevet plads til et nyt PlayStation kamera, som endelig fået en vigtig plads, som en nødvendig del af PlayStation VR. Men det nye kamera tilføjer ikke nogle nye funktionalitet, så hvis du allerede ejer et PlayStation kamera, er der ingen grund til at udskifte det, medmindre du vil have et rundt design.

PSlife Share!

Til sidst er der et nyt headset, som har fået navnet Platinum Wireless Headset og det nye headset indeholder virtual 7.1 surround sound, indbygget mikrofon, support for minijack og ikke mindst 3D lyd. Hvis man kigger på specifikationerne, så minder de meget om det nuværende Gold Headset, der herhjemme går under navnet Wireless Stereo Headset 2.0. Men ifølge Sony så er det nye Platinum headset lavet i mere eksklusive materialer og selve højttalerdriveren er på 50mm, modsat 40mm på gold headsettet, hvilket skulle give en bedre lyd.

PSlife Share!

Den nye Dualshock 4 controller og kamera er klar i butikkerne den 15 september, samtidigt med PlayStation 4 Slim. Det nye Platinum headset udkommer til julesalget og bliver ligesom den nye controller og kamera, også kompatibel med ældre PlayStation 4 udgaver.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her