Observer System Redux annonceret til PS4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. maj 2021 - kl. 19:09
Del denne artikel:
0 1

Observer vender hjem til PlayStation 4 igen, efter en afstikker til PlayStation 5. System Redux udgaven er annonceret til PlayStation 4.

I 2017 udkom cyberpunk thrilleren Observer til PlayStation 4 og i vores anmeldelse skrev vi blandt andet: “Observer er en ret speciel oplevelse. Historien er meget gennemført og det er svært ikke at leve sig ind i den unikke cyberpunk verden i selskab med Rutger Hauers stemme. Den visuelle side er rent æstetisk helt fantastisk og lydsiden er fremragende.”

Spillet havde dog også nogle tekniske problemer, som desværre ikke blev løst i System Redux udgaven til PlayStation 5, som er en opdateret udgave med nye missioner, nye gameplay elementer, nyt stealth gameplay og andet. Grafikken blev dog opdateret til 4K med nye teksturer, nye animationer og både HDR og Ray Tracing.

Nu er denne System Redux udgave så annonceret til PlayStation 4 og nu er vi spændte på, hvordan den gode gamle PS4 vil håndtere opdateringerne i System Redux udgaven. Det får vi svar på, når Observer System Redux udkommer til PlayStation 4 den 16. juli.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.