Officielt: PlayStation 5 kommer til jul 2020

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. oktober 2019 - kl. 20:01
Del denne artikel:
4 9

PlayStation 5 kommer til jul næste år og vil få en helt ny kontroller. Mere info om PlayStation 5 og de nye features her.

Det er næppe den store overraskelse, men nu har Sony officielt annonceret, at deres næste konsol vil hedde PlayStation 5 og den udkommer til jul 2020.

PlayStation 5 vil komme med en ny kontroller med haptisk feedback i modsætning til gammeldags rumble som i dag og det vil resultere i langt mere fintfølende og differentieret feedback til spilleren.

Den nye kontroller vil også have noget Sony kalder “adaptive triggers”. Det drejer sig om L2 og R2, hvor det nu vil være muligt for udviklerne at programmere modstanden i dem. Det kan for eksempel være at man ønsker større modstand hvis man skal spænde en bue eller accelerere en off-roader ud over et ujævnt terræn.

Højtaleren er også blevet forbedret og kontrolleren er blevet udstyret med et større batteri. Udviklerne har modtaget en tidlig version af den nye kontroller og de er begyndt at udforske mulighederne i den.

Det vil stadig være muligt at købe fysiske spil til PlayStation 5 og de vil komme på optiske disks med plads op til 100 GB. Spillene skal installeres for at kunne spilles, da der er for stor forskel på hastigheden mellem det optiske drev og det indbyggede SSD drev.

Sony vil frigive flere informationer om den kommende PlayStation 5 det kommende år op med udgivelsen. Hvad siger du til disse nye informationer?
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her