Opdateret: Homefront: Revolution på vej til de nye konsoller

Skrevet af: Jesper Thuesen - 2. juni 2014 - kl. 15:07
Del denne artikel:
6 0

Selvom Homefront fik en lunken modtagelse på de tidligere konsoller, så har Crytek tilsyneladende ikke opgivet krigsspillet helt.

Da Homefront udkom for år tilbage, blev spillet markedsført som værende en FPS-titel, som skulle begå sig blandt eliten, hvor Call of Duty og Battlefield-serierne p.t. dominerer. Dette blev dog aldrig tilfældet, og Homefront salget skuffede markant.

Meget er sket siden da. THQ eksisterer ikke længere og Homefront virker for mange som et overstået kapitel. Crytek og Deep Silver vil det dog anderledes og har derfor meddelt, at man sender Homefront: Revolution på markedet i 2015.

Historien er stadigvæk den samme, hvor Nordamerika er kommet under besættelse af Nordkorea. Placeringen er dog flyttet fra Colorado til Philadelphia og man spiller ikke længere som en hærdet soldat, men derimod modstandsbevægelsen.

Crytek har dog lagt væk på, at spillet skal være mere open world end end almindelig og lineær shooter og nye gimmicks såsom terrænscanning med smartphone bliver der også plads til.

Vi glæder os til at se mere fra Homefront: Revolution og indtil det sker, kan vi nyde en helt ny trailer til spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her