Opgradering af PlayStation 3 spil detaljeret

Skrevet af: Hoder Jensen - 19. september 2013 - kl. 22:01
Del denne artikel:
14 0

Tilbage på Gamescom afslørede Sony at udvalgte PlayStation 3 spil, vil kunne blive opdateret til en PlayStation 4 udgave for et lille beløb, nu er detaljerne på plads.

Det er en udfordring for dem der spiller spillene, men også dem som skal tjene penge på dem, når samme spil udkommer både til den nuværende generation og den nye generation, for hvilken version køber man og hvordan får man folk til IKKE at vente på udgaven til næste generation?

Denne udfordring har Sony i samarbejde med EA, Ubisoft og Activision prøvet at tackle, men muligheden for at opgradere udvalgte PlayStation 3 spil til PlayStation 4 udgaven.

Der drejer sig om spillene Assassin’s Creed IV Black Flag, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, NBA 2K14 og Watch Dogs, som man kan opgradere, hvilket kommer til at koste 10€ (12€ for NBA 2K14) for Europa, hvilket betyder 75 kr her i Danmark.

Der er nogle betingelser ved dette tilbud, som man dog skal være opmærksom på. Først og fremmest er det et tidsbegrænset tilbud, hvilket betyder at man har indtil 31. januar 2014 for Assassin’s Creed IV og Watch Dogs. 28. marts for Battlefield 4. 31. marts for Call of Duty: Ghosts og NBA 2K 14, til at bruge tilbuddet.

Derudover skal man beholde den fysiske PlayStation 3 blu-ray skive, da den skal bruges når man vil spille PlayStation 4 udgaven, samt når man skal aktivere PlayStation 4 udgaven, som også sker med en kode, der følger med spillet.

Hvis man har en digital udgave, af de førnævnte PlayStation 3 spil, så skal man ikke gøre noget specielt, da man så vil kunne finde den digitale PlayStation 4 udgave til den nedsatte pris i PlayStation Store på sin PlayStation 4.

Betyder dette tilbud, at du vil overveje PlayStation 3 udgaven af de omtalte spil mere eller venter du helt på PlayStation 4 udgaven? Smid en kommentar.

Sony har lavet en kort guide, som kan ses på deres britiske side.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her