Patch 2.1.0 ude til Diablo III

Skrevet af: Jesper Thuesen - 7. oktober 2014 - kl. 20:28
Del denne artikel:
7 0

Sony har offentliggjort, at den såkaldte 2.1.0 patch er ude til Diablo III, og for garvede spillere er der massevis af nyt indhold at hente.

Patch 2.1.0 er landet Diablo III. Dette bekræfter Sony på PlayStation Bloggen, og hvis man er fan af Diablo, så kan man godt glæde sig til at opdateringen er hentet.

Den nye patch byder først og fremmest på Legendary Gems, som tilføjer nye egenskaber til dine genstande, så disse bliver ekstra kraftfulde.

Herudover åbnes der for et nyt område kaldet The Vault, og denne kan åbnes, såfremt man nedkæmper de såkaldte Treasure Goblins og en portal fremkommer herefter. Der er et element af held i dette, så hvis ikke det lykkes første gang, så er det bare at prøve igen. The Vault kan udelukkende findes i adventure mode.

Endvidere åbnes der også for The Cesspool, ligeledes er begrænset til adventure mode, men til gengæld er området forskelligt fra besøg til besøg.

Foruden de to ovennævnte tilføjelser, så tilføjes Greater Rifts ligeledes, og denne er, modsat Nephalem Rifts en tidsbegrænset oplevelse.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her