PES 2019 annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. maj 2018 - kl. 19:29
Del denne artikel:
6 2

Konami har i dag officielt annonceret Pro Evolution Soccer 2019, som udkommer blandt andet til PlayStation 4 i slutningen af august. Mere info og første trailer her.

Årets Pro Evolution Soccer fra Konami er i dag blevet officielt annonceret. Forsidestjernen er i år FC Barcelonas Philippe Coutinho mens David Beckham vil være på forsiden af en David Beckham Edition samt på Legend Edition, hvoraf sidstnævnte kun vil kunne købes digitalt.

Selv om Konami har mistet Champions League rettighederne til årets spil, er de stadig opsat på at øge antallet af licenser til Pro Evolution Soccer 2019. I de kommende uger vil Konami annoncere flere officielle ligaer og stadions, flere partnerskaber mere forskellige klubber og en række nye spiller-legender.

Pro Evolution Soccer 2019 vil indeholder 11 nye skills til spillerne, for eksempel chips og en Laudrup’sk kig-væk-aflevering og andre ting. Det betyder, at der nu vil være 39 forskellige skills, som vil være med til, at få spillerne til at føles meget forskellige.

Der er ligeledes et nye “fatigue system”, som har indflydelse på spillernes performance og ageren på banen og det er nu tydeligt at se, når spillerne er trætte. Af andre nye tiltag kan nævnes nye jubelscener, ny målnet fysik og hurtige udskiftninger når bolden kommer ud af spil.

Endelig lover Konami, at spillet vil tilbyde forbedret grafik med mere livagtige effekter, rigtige teksturer på græsset og det populære snevejr vender tilbage. Spillet vil desuden understøtte 4K og HDR.

PES 2019 udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 30. august.

Se den første trailer nederst på siden.

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her