Pinball FX3 klar til udgivelse

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 7. september 2017 - kl. 08:41
Del denne artikel:
3 1

Zen Studios har i dag meddelt, at deres kommende Pinball FX3 udkommer mod slutningen af måneden - mere info og ny trailer her.

Pinball FX3 er det nyeste spil I Zen Studios’ række af pinball spil. Denne gang vil spillet indeholde en ny multiplayer mode og man vil kunne lave sine egne turneringer. Pinball FX3 er gratis at hente og man kan så vælge mellem mere end 65 forskellige pinballmaskiner, der så skal betales for. Sammen med Pinball FX3 downloaden får man gratis The Sorcerer’s Lair maskinen.

Langt de fleste af de maskiner/baner man har købt via Pinball FX2 vil kunne overføres til FX3, bortset fra en håndfuld på grund af licensbegrænsninger. Det drejer sig om følgende:

• South Park Pinball 2 Table Pack
• Street Fighter Pinball
• Ninja Gaiden Pinball
• Plants vs. Zombies Pinball
• Ms. Splosion Man Pinball

Pinball FX3 udkommer den 26. september og samme dag vil The Universal Classics Pinball pakken udkomme, som indeholde maskiner med temaer fra klassiske film som E.T., Dødens Gab og Tilbage til Fremtiden.

Endelig vil Pinball FX3 indeholde cross-play mellem PS4 og PC og Xbox One og PC, men som bekendt ikke mellem PS4 og Xbox One, da Sony og Microsoft ikke kan blive enige om hvordan sådan en feature skal udformes.

Se den nyeste trailer fra Pinball FX3 nedenfor.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her