PlayStation 1 & 2 spil måske på vej til PlayStation 4 i HD

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. januar 2014 - kl. 22:01
Del denne artikel:
15 0

PlaysStation 3 bagudkompatibiltet i PlayStation 4 bliver via streaming servicen PlayStation Now, men support for ældre PlayStation spil er nu måske vej via emulering.

PlayStation Now er Sony's løsning på manglen af bagudkompatibiltet for PlayStation 3 spil i PlayStation 4, men det ser ud til at Sony har andre planer for de ældre PlayStation 1 og PlayStation 2 spil.

Rygterne går lige nu, på at Sony arbejder på at tilføje support for emulering af PlayStation 1 og PlayStation 2 spil til PlayStation 4, som vi allerede kender fra PlayStation 3. Men hvor de ældre spil på PlayStation 3 ofte kunne være en noget grynet oplevelse, så vil PlayStation 4 opskalere spillene til fuld HD, som men kender fra HD udgaver, men her skulle det altså ske helt automatisk.

PSlife Share!

Denne HD emulering af PlayStation 1 og PlayStation 2 spil, sammen med tidligere afsløret patent, der tilføjer trophies til ældre spil uden form for ændring af koden i de originale spil, vil kunne bringe en interessant tilføjelse af support for ældre spil til PlayStation 4. Det er som sagt stadigvæk på rygte basis, men vi holder naturligvis øje med bekræftelser fra Sony af.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her