Playstation 3 Super Slim billeder lækket muligvis

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. juli 2012 - kl. 12:30
Del denne artikel:
8 0

Fra et brasiliansk standardiseringsorgan i stil med det amerikanske FCC er der nu lækket billeder af hvad der sandsynligvis er Playstation 3 Super Slim

Rygterne om en ny model af Playstation 3, i daglig tale kaldet super slim, har været mange de sidste par måneder og nu skulle de første billeder været lækket af konsollen.

De understående billeder skulle stamme fra et brasiliansk standardiseringsorgan og hvis man bedømmer billederne med de tidligere data lækket fra det Amerikanske Federal Communications Commission (FCC), så ser det ikke helt usandsynligt ud.

Hvis vi kigger på billederne, så kan vi se at væk er det almindelige blu-ray drev vi kender og i stedet ser det ud til at indføring af blu-ray titler sker via en låge i toppen, lidt i stil med hvad vi så på Playstation 2 Slim. Ud over det, er alle former naturligvis tydeligvis noget mindre, men desværre ser det ikke ud til der er blevet plads til flere USB porte, ej heller ikke på bagsiden, der også ser helt ens ud fra den nuværende slim model.

Ud over de afslørende billeder, er det også sluppet ud af der kommer tre modeller med navnene CECH-4011A, CECH-4011B og CECH-4011C som indeholder 16GB, 250GB og 500GB harddisk. 16GB harddisken må forventes at være med SSD disk og må være Sony's svar på Microsoft's Xbox 360 4GB udgave, der ofte sælges til helt nede omkring 1000 kr. herhjemme. Derfor kan vi forvente et prisfald, hvis disse data viser sig at være rigtig, dog er det ikke til at sige pt. om prisen på 250gb og 500gb modellen også kommer lavere ned end f.eks. den nuværende 320gb model.

Det forventes at Sony vil lancere super slim modellen på Gamescom, som afholdes i Køln, Tyskland fra 15 til 19 August. Sony har en planlagt presse konference dagen før messen åbner, tirsdag den. 14 august og den holder vi naturligvis et skarpt øje med.

Billederne er lånt af brasilianske Technoblog, som skal have ære og kredit for at have støvet disse billeder frem.

Playstation 3 Super Slim
Playstation 3 Super Slim
Playstation 3 Super Slim
Playstation 3 Super Slim

*** Opdatering ***
Neogaf medlem MYE har været hurtig til at bruge disse lækket billeder og har lavet en renderet udgave i Photoshop, som man må sige giver et meget billede af hvordan Playstation 3 Super Slim muligvis vil se ud.
Playstation 3 Super Slim
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.