PlayStation 4 firmware 4.0 detaljer afsløret

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. august 2016 - kl. 17:07
Del denne artikel:
9 0

Foldere, opdateret UI og meget mere på vej til PlayStation 4, samt betaen af den nye firmware starter i morgen.

Som vi kunne berette om for 3 uger siden, så er firmware 4.0 på vej til PlayStation 4, inkl. en lukket beta. Nu har Sony så afsløret at betaen åbner op i morgen, så hvis du har tilmeldt dig, hold øje med din email de næste par dage.

Men mere vigtigt, så har Sony også informeret hvad der kommer med i firmware 4.0 og det ser ud til at blive en ganske stor opdatering.

* UI opdateret med nye baggrunde, ikoner, notifikationer og forbedret "what's new" sektion.

* Quick menu ændret fra at fylde hele skærmen, til kun en mindre sektion i midten, så man ikke tages ud af en spil. Quick menuen får også tilføjet muligheden for selvvalgte genveje, f.eks. til online venner, favorit grupper osv.

* Share menuen får samme design stil som den nye quick menu, så den også kun opager plads i centrum af skærmen, samt mulighed for hurtigere deling til tidligere brugte sociale netværk.

* Foldere kan nu oprettes, så man kan tilgå favorit spil og apps hurtigt. Yderligere har bibliotek sektionen fået en stor opdatering, som bliver delt op i indhold installeret på maskinen og alt indhold man ejer.

* Trophies kan nu endelig ses offline og det bliver muligt at se indholdet af skjulte trophies, samt ikonet der angiver hvor sjælden en trophy er bliver ændret.

* Bruger profiler er blevet ændret, så man direkte fra profiler kan sammenligne trophies og man kan sætte selvvalgt baggrundsbillede på ens profil, valgt ud fra de screenshots man har taget.

For en engelsk gennemgang af disse funktioner, se PlayStation Blog, hvor de også skriver at der kommer flere funktioner i firmware 4.0, som ikke er angivet her, kunne man måske gætte på at To-faktor godkendelse vil være en af dem, det håber vi her på PSlife er tilfældet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her