PlayStation 4 firmware opdatering 1.60 klar i morgen

Skrevet af: Hoder Jensen - 3. februar 2014 - kl. 17:05
Del denne artikel:
21 0

Den næste opdatering til PlayStation 4 lander i morgen og tilføjer bl.a. support for Sony's egen headsets.

Ingen support for Sony's egen headset i PlayStation 4 har været en besynderlig ting der har manglet, men som tidligere lovet, vil det blive rettet i en opdatering. Denne opdatering, som hedder version 1.60, er klar til download fra i morgen af, den 04 februar.

Opdateringen tilføjer support for både det originale Wireless Stereo Headset, samt det nyere PULSE Wireless Stereo Headset og det helt nye Wireless Stereo Headset 2.0, som man kan se i understående billede.

Det nye headset vil fungere både med PlayStation 4, PlayStation 3, PC og Mac via USB dongle, samt med enheder som Vita eller ens telefon via minijack. Trods navnet, vil det som de tidligere headsets tilbyde virtuel 7.1 lyd i spil og skulle kunne holde strøm 8 timer. Headsettet lander i butikkerne næste uge til en pris på omkring 700 kr.

PSlife Share!

Sony oplyser yderligere at det nye headset kan klappes sammen, for let transport og vil også virke med Headset Companion App, præcis som PULSE Wireless Stereo Headset, hvor man kan lave unikke lydprofiler for sit headset.

Til sidst er det værd at nævne, at version 1.60 af PlayStation 4 opdateringen også tilføjer muligheden for at man kan mute mikrofonen i kameraet. Der er sandsynligvis også andre ændringer, hvilket vi finder ud af i morgen eller som flere informationer slipper ud fra Sony.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her