PlayStation 4 høster roser fra branchefolk

Skrevet af: Jesper Thuesen - 10. juli 2014 - kl. 15:54
Del denne artikel:
1 0

Salgstallene for PlayStation 4 har indikeret tilfredshed fra spillerne verden over, men også udviklere og andre i spilbranchen er glade for Sonys konsol.

PlayStation 4 klarer sig fornuftigt. Dette kan konkluderes ud fra salgstallene alene, men også fra kulisserne er der pæne ting at sige om Sonys nyeste hjemmekonsol. Dette står tydeligt efter to nye publikationer fra henholdsvis Develop og Game Developers Conference Europe, GDC.

I publikationen fra Develop har over 45 branchefolk taget et kig på, hvad der for alvor rykker indenfor konsoller, PC og computerspil som helhed, og her ligger PlayStation 4 på en flot femteplads, to pladser foran Xbox One. De tre forreste pladser indtages af Raspberry Pi, Unreal Engine 4 og Unity 5.

Steam Machine blev stemt ind på en 15. plads, Wii U på en 32. plads, Nintendo 3DS på en 21. plads og PlayStation Vita på en 24. plads.

Hos GDC har man haft travlt med at måle aktiviteten blandt udviklerne og her ses det, at der er god aktivitet omkring PlayStation 4. Blandt de adspurgte udviklere var 18 procent igang med at arbejde på PlayStation 4 spil, og 33 procent svarer, at deres næste spil bliver på PlayStation 4. For Xbox One var svarene 13 procent og 23 procent.

Så der er altså rigtig fin støtte til PlayStation 4 og mon ikke fremtiden tegner lyst. Vel at mærke både for PlayStation 4 og Xbox One.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her