PlayStation 4 Metal Gear Solid bundle annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. juni 2015 - kl. 23:06
Del denne artikel:
4 0

Til september udkommer Metal Gear Solid V: The Phantom Pain og sammen med spillet kommer en speciel udgave af PlayStation 4.

Hvis man er fan af Metal Gear Solid og ser meget frem til Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, der udkommer 1. september, så er den netop annonceret Metal Gear Solid V: The Phantom Pain begrænset udgave af PlayStation 4 måske det der ryger øverst på ens ønskeliste.

Den specielle udgave kommer med en 500GB PlayStation 4 beklædt i guld, rød, sort og endda med tilpasset LED's der passer ind i farveskemaet. Derudover følger der en Dualshock 4 med i farven gunmetal og Diamond Dogs emblem, som kan ses fra understående billede af konsol og controlleren.

Selve spilet Metal Gear Solid V: The Phantom Pain følger naturligvis også med og det er "Day One Edition", som indeholder ekstra DLC og XP boost til Metal Gear Online.

PSlife Share!

Hvis man ikke er til en rød og guld PlayStation 4, så kommer der også en udgave med en almindelig sort PlayStation 4 og Dualshock 4, samt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Day One Edition inkluderet.

PSlife Share!

Der er ingen annonceret priser eller danske forhandlere endnu, men et god bud til være Gamestop, der ofte har fornøjelsen af de her specielle udgaver.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her