PlayStation 4 Pro annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 7. september 2016 - kl. 21:16
Del denne artikel:
9 0

Den opdateret udgave af PlayStation 4 kommer til at hedde PlayStation 4 Pro og får support for 4K og HDR. Se den nye maskine her.

Netop annonceret i New York er Sony's opgradering af PlayStation 4, som kommer til at hedde PlayStation 4 Pro.

Den nye konsol kommer med opdateret hardware og får support for 4K og HDR.

Den nye konsol får support for nuværende PlayStation 4 spil og kommer som standard med en 1TB harddisk.

Sony har fremvist følgende spil med support for PlayStation 4 Pro: Det nye SpiderMan spil, Watch Dogs 2, Rise of The Tomb Raider, For Honor, Horizon: Zero Dawn og Killer Floor 2, et spil udviklet af en ellers mindre udvikler.

PSlife Share!

HDR fremvist med spil som Days Gone, Uncharted 4 og Infamous: Second Son
HDR bliver ikke standard i alle spil, men det bliver op til udvikleren om de vil tilføje det, dog er det ganske interessant at allerede udgivet spil som Uncarted 4 og Infamous: Second Son får sig en opdatering med support for bl.a. HDR og højere framerate.

Yderligere bliver der lagt vægt på at folk uden HDR og 4K tv, også får gevinst ud af PlayStation 4 Pro, da kommende og ældre spil vil får support for bedre grafiks kvalitet og højere framerate på et standard Fuld HD tv. Det samme er gældende for PlayStation VR, som kan udnytte de ekstra kræfter i PlayStation 4 Pro.

PSlife Share!

Sidder du nu og tænker HDR? HDR står for High dynamic range og er nyere standard, som bruges på moderne TV til at opnå mere naturtro billeder med mere klare farver. HDR betyder at et TV kan vise flere farver. Ellers tag et kig på Flatpanels glimrende artikel om det, som går i dybden med HDR.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her