PlayStation 4 Slim billeder lækket

Skrevet af: Hoder Jensen - 21. august 2016 - kl. 19:47
Del denne artikel:
35 0

PlayStation 4 Slim på ganske overraskende på vej, men er Slim og Neo samme udgave eller er der 2 nye konsoller på vej fra Sony? *Opdateret med nye billeder

Den 7 september afholder Sony PlayStation Meeting, hvor de vil snakke om fremtiden for PlayStation. De fleste forventer at de vil afsløre PlayStation Neo, men nu ser det også ud til de vil afsløre en PlayStation 4 Slim.

Ganske overraskende, er der i dag blevet lækket billede af en europæisk PlayStation 4 Slim. Billederne er fra en heldig ejer, som har sat den til salg og som tydeligvis har fået fat i den nye PlayStation 4 udgave, endda før den er blevet annonceret.

PSlife Share!

Det er naturligvis muligt at denne PlayStation 4 slim udgave også er PlayStation 4 Neo, men intet ud fra kassen indikerer at det er en mere kraftfuld udgave og samtidigt vil det være overraskende hvis Sony kan skrue op for hastigheden voldsomt, samtidigt med at de kan gøre konsollen mindre.

Mere sandsynligt er at vi får annonceringen af en Slim udgave og Neo udgaven her den 7 september. Det store spørgsmål er naturligvis hvornår de 2 konsoller bliver udgivet. Nu hvor en Slim model allerede er lækket, må man forvente den lancerer her den 7 september og så måske er Neo først i 2017, og dermed i samme stil som Microsoft håndterer Xbox One S og deres mere kraftige Xbox One udgave Scorpio. Måske får vi begge nye konsoller samtidigt, vi er snart meget klogere.

PSlife Share!

PSlife Share!

Er i klar på en PlayStation 4 Slim?

** Opdatering **
Ejeren af slim modellen har taget billeder af selve konsollen og de har naturligvis fundet vej til Neogaf. Det ser ud til den er god nok, Slim er på vej!

PSlife Share!

PSlife Share!

** Opdatering 2 **
Twitter brugeren Shortmaneighty2 ser nu ud til at være person nummer 2 i verden, som har fået fat i PlayStation 4 Slim, hvilket der er kommet lidt flere billeder ud af.

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

** Opdatering 3 **
En video af konsollen kan ses her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her