PlayStation 4 udbygger forspringet til Xbox One

Skrevet af: Jesper Thuesen - 13. marts 2014 - kl. 16:23
Del denne artikel:
2 0

Hvis du er én af dem, der går meget op i salgstal, så vil den seneste opgørelse fra analysesitet VGChartz sikkert interessere dig.

VGChartz har netop offentliggjort salgsdata fra februar, hvoraf det fremgår, hvordan de to konsolkombattanter PlayStation 4 og Xbox One klarer sig internt.

Salgstal har siden tidernes morgen været et populært argument i konsolkrigen, og den igangværende tvekamp, hvor der livligt diskuteres PlayStation 4 og Xbox One, har bestemt ikke været nogen undtagelse.

Som det har været tilfældet siden launch, så er PlayStation 4 fortsat konsolspillernes foretrukne mærke, i al fald hvis man måler på salg, og februar måned bekræftede denne trend. Her udbyggede PlayStation 4 sit forspring til Xbox One med godt 675.000 enheder, således at den samlede forskel på antal solgte konsoller nu lyder på ca. 2,4 mio. enheder ifølge VGChartz.

Med februar måneds salg rundede PlayStation 4 et salg på hele 6 mio. enheder, og det bliver spændende at se, om den kommende eksklusivtitel InFamous: Second Son vil accelerere salget yderligere i marts.

For god ordens skyld skal det dog siges, at PlayStation 4 ikke står alene med eksklusivtitler i marts, da den storroste shooter Titanfall også kommer på banen for Xbox One i samme måned. Herudover er det værd at nævne, at Xbox One fortsat ikke er udkommet i en række lande, herunder Danmark.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her