PlayStation 5 er landet hos PSlife

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. oktober 2020 - kl. 13:46
Del denne artikel:
9 9

PlayStation 5 er endelig landet her hos os og vi er i fuld gang med at afprøve den nye maskine. Læs om vores allerførste indtryk og se billeder her.

Sonys nye konsol er lige om hjørnet og nu er den også landet her hos os på PSlife. Vi har ventet spændt på at få den nye maskine mellem hænderne det allerførste indtryk af maskinen når man trækker den op af kassen er, at den faktisk ikke er SÅ stor som man kunne have frygtet.

Sammen med konsollen er der i kassen også:

- En DualSense kontroller
- Et strømkabel
- Et HDMI kabel
- Et USB kabel
- En fodstander
- Manualer

Maskinen føles solid og godt bygget og den har nogle lækre designdetaljer rundt omkring. Designet er lige så spacey i virkeligheden som på billeder og jeg har stadig den frygt, at den visuelt larmer for meget i ens tv møbel i stuen, så jeg er spændt på om det er en man bliver træt af at se på i det lange løb.

Når man lige ser fodstanderen, tænker man at det noget underligt kram, men den er let at sætte på maskinen og når den først sidder der, så virker den fint og ser fin ud. DualSense joysticket virker også solid bygget, men ligger ikke helt så godt i mine hænder som en DualShock gør. Jeg gætter på, at det blot har noget med tilvænning at gøre.

Alt i alt er det første indtryk af maskinen og DualSense kontrolleren positivt og vi glæder os til at dykke mere ned under overfladen på den og vi vender løbende tilbage med en anmeldelsen af selve maskinen, af DualSense kontrolleren og af de første spil, op mod lanceringen den 19. november.

Hvis der er noget bestemt i gerne vil vide om den, så stil jeres spørgsmål i kommentarerne nedenfor og så vil vi forsøge at dække så meget vi kan, når tiden er.

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her