PlayStation 5 kun bagudkompatibel med PS4 spil?

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. september 2020 - kl. 07:17
Del denne artikel:
3 1

Der er endnu ikke noget officielt fra Sony, men det lader til at PlayStation 5 kun vil være bagudkompatibel med PlayStation 4 spil. Mere her.

Når snakken lander på bagudkompatibilitet, har Sony altid været langt efter Microsoft og Xbox. Når PlayStation 5 lander her mod slutningen af året, ser det ikke ud til at have ændret sig.

Sony har tidligere bekræftet, at PlayStation 5 vil være bagud-kompatibel med “supported PlayStation 4 titles” og skal man tro en supportside hos Ubisoft, så stopper det også her.

På supportsiden, som omhandler hvordan man opgraderer Ubisofts PlayStation 4 spil til PlayStation 5 udgaverne, stod der:
Backwards compatibility will be available for supported PlayStation 4 titles, but will not be possible for PlayStation 3, PlayStation 2, or PlayStation games.


Siden er efterfølgende blevet omformuleret, så den ikke indeholder noget om PlayStation 3, PlayStation 2 og PlayStation. Det er nok et udtryk for, at Sony ikke ønsker at Ubisoft skal afsløre featurers (eller mangel på samme) på PlayStation 5 konsollen, men det er den slags der sker, når man har holdt så mange informationer tilbage som Sony har gjort omkring PlayStation 5, som vi må formode kun er omkring 90 dage fra release. Vi forventer snart at Sony vil tage bladet fra munden og begynder at snakke om priser også.

Betyder bagudkompatibilitet med ældre konsoller noget for dig? Lad os høre din mening i kommentarerne nedenfor.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her