PlayStation 5 pris og udgivelsesdato annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 16. september 2020 - kl. 22:52
Del denne artikel:
17 6

Sony har på aftenens PlayStation 5 event, endelig annonceret prisen på begge PlayStation 5 udgaver og kommet med en udgivelsesdato.

I sidste uge løftede Microsoft sløret for prisen på Xbox Series X og Xbox Series S og for en dato på hvornår de to nye maskiner ville være at finde i butikkerne (10. november). Prismæssigt landede på henholdsvis 499 dollars (3.899 kr.) for Series X og 299 dollars (2.299 kr.)

Siden da, har alles øjne været vendt mod Sony.

Der har i mellemtiden været rygter fra insidere, om at PlayStation 5 skulle have været “betragteligt dyrere” end Xbox Series X, men også at Sony skulle have justeret deres prisstrategi, så den bedre kunne matche Xbox.

Nu er der endelig kommet priser på begge PlayStation 5 versioner og en udgivelsesdato.

PlayStation 5 vil komme til at koste 499 dollars og PlayStation 5 Digital Edition (den uden Blu-Ray drev) vil komme til at koste 399 dollars. Vi har endnu ikke de officielle danske priser, men hvis vi tager udgangspunkt i sammen konverteringsnøgle som var brugt til Xbox priserne, betyder det at den store udgave vil lande på omkring 3.900 kr. og Digital Edition vil ligge på omkring 3.100 kr. Vi vender naturligvis tilbage, når vi modtager de officielle danske priser.

Begge udgaver vil lande i butikkerne her i Europa den 19. november, mens lande som USA, Japan, Australien og Canada allerede vil få glæde af den fra den 12. november.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.