PlayStation 5 spillene vil æde din SSD hurtigt

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 20. september 2020 - kl. 17:05
Del denne artikel:
10 3

Hvis du troede at PlayStation 5 spillene ville blive mindre pladskrævende end PlayStation 4 spillene, så tager du fejl. PS5’s SSD drev kan hurtigt blive for lille.

PlayStation 5 er udstyret med et 825GB SSD drev og det lyder ikke af specielt meget - og det kan det dog også vise sig ikke at være.

Sony har nemlig frigivet pladskravene til et par af deres lanceringsspil og de fylder en del. Demon’s Soul vil kræve “mindst 66GB” mens Spider-Man: Miles Morales vil kræve 50GB - med mindre du køber Ultimate Edition, som indeholder en PS5 remaster af Spider-Man fra PlayStation 4, så vil spillet fylde 105GB.

Med disse tal, kan 825GB hurtigt få ben at gå på. Dog tilbyder PlayStation 5 en fleksibel måde at håndtere spillenes installationer på og det vil sige, at man for eksempel kan vælge kun at installere spillets multiplayer del eller slette kampagnen i et spil, når denne er gennemført.

Løber man alligevel hurtigt tør for plads, så kan man opgradere den interne SSD med et almindeligt SSD drev, så længe det er certificeret af Sony, selv om disse nok ikke er billige.

Hvad siger du til dette? Har Sony skudt sig selv i foden ved at installere et forholdsvis lille SSD drev i den kommende PlayStation 5?
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her