PlayStation Experience vender tilbage

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. august 2015 - kl. 22:59
Del denne artikel:
4 0

Sidste år blev den første PlayStation Experience afholdt til stor succes og nu vender showet tilbage til december med store overraskelser.

Sidste år i starten af december blev PlayStation Experience afholdt for første gang. En fest for PlayStation fans, hvor der blev fremvist masser af nye spil og annonceret nye titler til PlayStation konsollerne. PlayStation Experience blev godt modtaget og det er sandsynligvis derfor at vi får et nyt PlayStation Experience her i 2015, som også lander i starten af december, mere præcist den 5 og 6 december i San Francisco.

Sidste år var der live stream fra presse-konference, så det må man forvente også kommer til at ske i år. Sony lover allerede nu at kommende PlayStation spil fra 2016 bliver fremvist, samt store overraskelser.

PlayStation Experience vil være et oplagt tidspunkt at afsløre en udgivelsesdato for Uncharted 4, samt man må forvente at se meget mere til Sony's kommende VR-brille Morpheus til PlayStation 4. Hvad håber du at Sony annoncerer eller overrasker med?

PSlife Share!

Hvis du mangler lidt inspiration eller ikke fulgte med i PlayStation Experience sidste år, så har Sony udgivet en trailer til PlayStation Experience 2015, som kigger tilbage på sidste års messe.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her