PlayStation giver to spil væk til alle

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. april 2020 - kl. 18:31
Del denne artikel:
17 3

Ud af Sony's Play At Home program, giver spilfirmaet nu gratis væk Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey til alle PlayStation ejere.

Det er ingen hemmelighed at verden står i en svær situation pga. COVID-19, hvor store dele er låst ned. Det er derfor en oplagt tidspunkt til at spille nogle spil, nu hvor mange mennesker skal blive mest mulig indenfor.

Sony lancerede i starten af april en 100 millioner dollars "COVID-19 Global Relief Fund", hvor bl.a. 10$ millioner dollars var øremærket til WHO, UNICEF og andre organisationer som kæmper imod COVID-19. Ud af den pakke kommer så nu "Play At Home initiative", hvor 10$ millioner dollars er øremærket til indie-spil udviklere og to spil bliver givet væk til alle PlayStation ejere.

Fra i morgen den 15 april kan man gratis hente til PlayStation 4; Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey. Der kræves ikke PlayStation Plus, samt spillene beholder man til evig tid. Spillene ligger gratis frem til den 6 maj, så selv om man ikke har planer om at spille dem nu, køb dem gratis, så ligger de klar til et senere tidspunkt. Begge spil har været en del af PlayStation Plus, men for dem som ikke havde PlayStation Plus på det tidspunkt, eller ikke har PlayStation Plus mere, er det en oplagt chance at få 4 glimrende spil til at fordrive tiden med.

Som altid, pas på jer selv og spil nogle spil!

** Opdatering **
Datoen for spillene er blevet rykket fra den 15 april til den 16 april.

PSlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.