PlayStation Netværk vedligeholdelse på mandag

Skrevet af: Hoder Jensen - 21. marts 2015 - kl. 10:31
Del denne artikel:
5 0

Sony har planlagt vedligeholdelse af PlayStation Netværk på mandag, men online spil er skam muligt, læs med her hvordan.

På mandag, den 23 marts, imellem kl. 17:00 og 19:30 er der vedligeholdelse af PlayStation Netværk, hvilket betyder at der ikke er adgang PlayStation Store og konto håndtering.

Online spil fungerer, men hvis man sidder på en PlayStation 4, skal man sørge for ens PlayStation 4 er aktiveret som primær konsol og man fornyelig har været logget ind på PlayStation Netværk på sin PlayStation 4. For PlayStation 3 og PlayStation Vita skal man være logget ind fornyelig på PlayStation Netværk, for at online spil vil virke.

Sony nævner ikke præcist hvad der skal udføres under denne vedligeholdelse, men det er allerede kendt at en ny større opdatering til PlayStation 4 er på vej. Så måske vi ser den nye 2.5 opdatering til PlayStation 4 i næste uge eller der sker intet i denne omgang, det må tiden vise.

Denne vedligeholdelse giver dog en undskyldning, for at teste PlayStation Netværk's nye status side, som giver et mere detaljeret kig ind i hvordan de forskellige services på PlayStation Netværk har det. Den nye side kan tilgås på status.playstation.com.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.