PlayStation Network ramt af nedbrud*

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. december 2014 - kl. 00:44
Del denne artikel:
11 0

På en af de dage med stor aktivtet og nye brugere så er PlayStation Network desværre ramt af nedbrud, hvilket påvirker alle PlayStation konsoller. - *Opdateret*

** Opdatering 2 **
PlayStation Network er igen ramt af problemer, pga. overbelatning fra nye brugere som er kommer til i juledagene.




** Opdatering **

PlayStation Network er igen online og burde virke for de fleste.





Igennem det meste af 1. juledag har PlayStation Network været ramt af nedbrud, hvilket har betydet problemer med at logge ind, tilgå PlayStation Store og værst af alt spille forskellige online spil.

Årsagen til problemerne, er ikke bekræftet af Sony, der dog godt ved der er problemer og de arbejder på at løse det. Men rygter tyder på at PlayStation Network er ramt af et DDoS angreb, hvor kriminelle overbelaster internetforbindelserne til PlayStation serverne og dermed gør det svært for PlayStation brugere at komme i kontakt med serverne.

Disse rygter at det skulle være DDoS angreb er som sagt ikke bekræftet, men en hackergruppe har taget ansvaret for angrebet, som i følge gruppen også er årsagen til Microsoft's Xbox Live har samme problemer. Skulle det være rigtigt, har de valgt en dag, hvor der i forvejen vil være travlhed på netværkene, da mange nye brugere netop nu sætter deres konsoller til.




Ud over teknikere både hos Sony og sandsynligvis også diverse internetudbydere arbejder på at løse problemet, så har den berømte hacktivist gruppe Anonymous også meldt sig under fanerne i kampen mod dem der laver de har DDoS angreb, og prøver at dæmme op for angrebene.

Pt. vides det ikke hvornår situationen stabiliserer sig, men hvis man kigger tilbage på tidligere DDoS angreb og juletravlhed, har det som regel sjældent været et problem i mere end et par dage.

En officiel status på netværket kan ses her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.