PlayStation Plus indhold for februar rygtet

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. januar 2014 - kl. 12:36
Del denne artikel:
43 0

Som altid er der spænding om hvad næste måneds PlayStation Plus indhold bliver og nu er der sluppet nogle rygter ud omkrinng det.

Næste måneds indhold af PlayStation Plus er ikke officielt kendt, men rygter om indholdet er begyndt at sive ud og indholdet virker meget sandsynligt, næsten.

Det er rygtet af PlayStation 3 får BioShock Infinite og Metro: Last Light. Dynasty Warriors Next og ModNation Racers Roadtrip til PlayStation Vita, samt til sidst Outlast for PlayStation 4.

BioShock Infinite blev PlayStation Plus spil i USA for Januar måned, så det er meget sandsynligt at det også rammer Europa nu her, specielt fordi ny DLC er snart klar til BioShock Infinite. Dog må det siges at være en overraskelse hvis Metro: Last Light rammer samme måned, men omvendt så har Metro: Last Light skuffet i salg, så det er ikke utænkeligt at udvikleren Deep Silver har lavet en aftale med Sony, men muligvis kommer det først i en senere måned.

Outlast er allerede bekræftet som et PlayStation Plus spil, også selv om det så vil være det første "gyser-spil" til PlayStation Plus, så det er meget sandsynligt det lander her i februar måned, da DriveClub Plus Edition næppe er klar før Marts og da Outlasts udgivelsesdato er sat til 5 februar, hvor næste PlayStation Plus opdatering kommer.
*Opdatering* Det er nu bekræftet at Outlast bliver februars Plus spil for PlayStation 4.

De 2 Vita spil er mere svært at bedømme på, det er dog helt sikkert spil som er realistiske at se på PlayStation Plus.

Vi holder naturligvis øje med den officielle udmelding fra Sony Europe, der forventes at lande om ca. en uge.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her