PlayStation Plus titler for april

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. april 2020 - kl. 17:48
Del denne artikel:
3 2

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne måned er der et spil fra Naughty Dog og fra mesterne af rally spil.

PlayStation Plus spil for april ligger i den bedre ende, omend ejer mange PlayStation 4 ejere nok det ene spil, men så er det heldigvis blevet til to kvalitetsspil, i to helt forskellige genre, også selv om man kører lidt off-road med Nathan Morgan.

Tilbage i Januar blev Uncharted: The Nathan Drake Collection tilbudt som Plus spil, så det giver god mening at nu bliver Uncharted 4: A Thief’s End tilbudt. Skulle man ikke have spillet Uncharted 4, er det blandt et af de bedste spil til PlayStation 4 og skulle man have spillet det før, er det et spil der godt kan tåle en gennemspilning mere.
Vores anmeldelse af spillet kan >læses her.

Spil nummer to denne måned drejer sig om Dirt Rally 2.0, der blev udgivet sidste år. Det er naturligvis fra Codemasters, som er kendt for at spytte gode rally spil ud og Dirt Rally 2.0 er også i den kategori. Spillet blev også vel modtaget i vores anmeldelse, som kan læses her.

PlayStation 4
Uncharted 4: A Thief’s End
DIRT Rally 2.0

De nye spil kan downloades fra på tirsdag i næste uge, den 7. april 2020, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.