PlayStation Plus titler for april

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. april 2021 - kl. 10:00
Del denne artikel:
1 6

Fra i dag kan de nye PlayStation Plus titler for april måned hentes, som i denne måned byder på 2 eksklusive PlayStation spil og rigtig mange zombier, både med og uden hjelme på.

April måned byder på en pæn samling, hvor PS5 ejere kan glæde sig over 3 solide spil der alle kører glimrende på PS5. Og PS4 ejere får adgang til Days Gone, som ellers har været for PS5 ejere, der har adgang til det via PlayStation Plus collection.

Til PlayStation 5, er denne måneds titel Oddworld: Soulstorm, som er det nyeste spil i kult-serien Oddworld. Oddworld: Soulstorm er baseret på det klassiske Oddworld: Abe's Exoddus, men fortalt på en ny måde i 2,5D og naturligvis med moderne grafik.

Til PlayStation 4 og PlayStation 5 står denne måned på Days Gone og Zombie Army 4: Dead War. PlayStation 5 ejere har som sagt allerede adgang til Days Gone via PlayStation Plus collection, men for PlayStation 4 plus brugere, er det et nyt spil. Days Gone som er fra Sony's egen rækker, udkom tilbage i 2019 til en lidt blandet modtagelse blandt anmelderne, men elsket blandt spillerne. En af årsagerne til spillet fik en lidt hårdere modtagelse blandt anmelderne, var tekniske problemer i starten, noget som udvikleren Bend Studio efterfølgende har fået styr på. I vores anmeldelse af spillet fik det et 8-tal, og det kunne måske endda snige sig længere op nu hvor de tekniske problemer er væk. Det er et spil der kan anbefales at få prøvet af, hvis man er til at pløje store horder af zombier ned, imens man kører igennem flotte landskaber i Oregon på sin motorcykel.

Spil nummer to for PlayStation 4 ejere er Zombie Army 4: Dead War, som er i familie med Sniper Elite spillene. Men i stedet for onde nazister som man skal nedlægge, er det nu zombie-nazister og andre uhyrlige skabninger fra helvedet, som ikke mindre end zombie-Hitler står bag. Ja man skal ikke forvente noget dybere plot, men hvis man vil have et sjovt skydespil, som kan spilles sammen med vennerne i co-op, så er Zombie Army 4: Dead War et godt bud. Spillet kører i øvrigt fint på PlayStation 5, hvor det kører med en perfekt låst 60 FPS.

PlayStation 5
Oddworld: Soulstorm

PlayStation 4
Days Gone
Zombie Army 4: Dead War

De nye PlayStation Plus spil kan hentes fra senere i dag, så hvis man er hurtig kan man nå at hente marts' måneds spil nu, hvis man ikke har fået det gjort. Det er sidste chance for Destruction AllStars til PS5.

Husk også at man kan hente 9 gratis spil pt. via Play at Home, også for ikke PlayStation Plus brugere, og fra den 20 april kan Horizon Zero Dawn Complete Edition hentes helt gratis.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.