PlayStation Plus titler for april

Skrevet af: Hoder Jensen - 5. april 2022 - kl. 14:01
Del denne artikel:
1 2

De nye PlayStation Plus spil for april er landet i dag og selv om april ikke byder på de helt store titler, så gemmer der sig et af de bedste rougelike spil til dato.

Der er store ændringer på vej til PlayStation Plus, men for nu har vi et par måneder som vi kender, og derfor er der også landet 3 nye PlayStation Plus spil i dag, alle sammen både til PlayStation 4 og PlayStation 5.

April måned byder på Hood: Outlaws & Legends, Slay the Spire og dyb indånding... SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated.

Hood: Outlaws & Legends der er et online spil, er inspiceret af Robin Hood universet og titlen byder på co-op, både imod andre mennesker og computerstyret fjender. Spillet udkom sidste år, dog ikke til fantastiske anmeldelser, men hvis man er på jagt efter et spil at hygge sig sammen med vennerne, så kan Hood: Outlaws & Legends være en mulighed.

Slay the Spire udkom godt tilbage i 2019, så en del vil nok have spillet det på det her tidspunkt, også fordi det anses som et af de bedste rougelike spil på markedet. Men hvis man ikke har, så er det et spil man skal give en chance, for selv om det er simpelt at komme i gang med, er der utroligt meget dybde og genspils-værdi i Slay the Spire.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated er en remaster af SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, der udkom til bl.a. PlayStation 2 tilbage i 2003. Den skæve platformer fik mange fans da det udkom, til trods for det måske ikke var verdens bedste spil. Rehydrated udkom tilbage i 2020 til lidt blandet anmeldelser, men hvis man er fan af det originale spil eller naturligvis SpongeBob, er det værd at give det et forsøg.

PlayStation 5
Hood: Outlaws & Legends (PlayStation 4 også)


PlayStation 4
Slay the Spire (PlayStation 5 også)
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PlayStation 5 også)

De nye spil kan hentes fra PlayStation Store nu og det er også værd at huske på, at hvis man er PlayStation 5 ejer, så kan GTA: Online stadigvæk hentes gratis, men det skal ske fra selve konsollen af.

Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.