PlayStation Plus titler for april offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. marts 2017 - kl. 18:12
Del denne artikel:
11 4

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i april med PlayStation Plus, hvor vi får 4 spil til PlayStation 4.

Sony har netop afsløret april måneds PlayStation Plus spil, der indeholder et noget blandet mix af spil. Det var allerede kendt at vi ville få Drawn to Death, fra skaberen af God of War.

Drawn to Death er en tredje-persons arena shooter for op til fire spillere, som foregår på siderne af en notesbog tilhørende en studerende på en high-school – og i spillet kommer hans tegninger i notebogen til live. Derfor har spillet et meget specielt look, men tag ikke fejl – det er stadig en hardcore multiplayer shooter.

Ud over Drawn to Death, som er aprils måneds største titel er det også blevet til Lovers in a Dangerous Spacetime, som Sony selv beskriver med følgende sætning: "quirky co-operative space-shooter-cum-interstellar-explorer". Når det så er sagt, så ligner det faktisk et rigtigt sjovt co-op spil, hvor man i samarbejde med op til 4 spillere skal styre det samme rumskib og spillet har da også modtaget gode anmeldelser siden udgivelsen tilbage i februar 2016.

PSlife Share!

PlayStation Vita og PlayStation 4 ejere får lov til at dele 10 Second Ninja X og Curses 'N Chaos, der dog desværre ligner noget vi har set lidt for meget af før, men hvis man er til pusle spil og pixel action arkade spil, er der ekstra bonus næste onsdag.

Til sidst rundes der af med Invizimals: The Lost Kingdom og Alien Rage, som desværre må sige at være ren fyld.

PlayStation 4


Drawn to Death
Lovers in a Dangerous Spacetime

PlayStation Vita


10 Second Ninja X (PlayStation 4 også)
Curses ‘n Chaos (PlayStation 4 også)

PlayStation 3


Invizimals: The Lost Kingdom
Alien Rage

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 4. april 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis marts måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Selv om de 2 spil til PlayStation 4 ser ud til at være ganske gode spil, hvor specielt Drawn to Death bliver spændende, så er det også en måned som ikke vil tiltale mange mennesker og udvalget til PlayStation Vita og PlayStation 3 er specielt ringe. Så oven på god stime af PlayStation Plus måneder, er det her ikke den bedste, men det er muligt at alle pengene den her måned er gået til Drawn to Death, som må anses at være en større titel.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her