PlayStation Plus titler for august

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. juli 2019 - kl. 21:30
Del denne artikel:
2 4

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang står den på 2 solide titler, hvor det ene spil også tilbyder noget til dem med PlayStation VR.

I sidste måned blev der i sidste øjeblik ændret om på plus spillene, dog til den bedre side ville mange nok mene, da PES 2019 blev udskiftet med Detroit: Become Human. Det sker næppe igen og med august måneds spil, ser det heller ikke ud til at være nødvendigt, da det er 2 meget solide titler i form af WipEout Omega Collection og Sniper Elite 4. Og ja vi er stadigvæk kun på 2 titler, det tror vi desværre ikke bliver ændret, før PlayStation 5 lander, men i det mindste er kvaliteten af spil på den pæne side.

WipEout Omega Collection udkom i 2017 og er en remaster af Wipeout HD (inkl. HD Fury udvidelsen) og Wipeout 2048. Hvis man har en PS4 Pro, så er WipEout Omega Collection et af de spil der bliver leveret i ægte 4K/60 FPS og hvis man har PlayStation VR, så er spillet et af de bedre VR spil, hvis ens mave altså kan holde til det høje tempo. Vores anmeldelse af spillet kan ses her.

Sniper Elite 4 udkom i 2017 og hvis man er til visuelle slow-motion sniper hovedskud på nazister, så er Sniper Elite 4 værd en download. Vores anmeldelse af spillet kan ses her.

PlayStation 4
WipEout Omega Collection
Sniper Elite 4

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 6. august 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.