PlayStation Plus titler for august lækket af Sony selv

Skrevet af: Hoder Jensen - 24. juli 2021 - kl. 10:58
Del denne artikel:
0 0

Det ser ud til at nogle hos PlayStation har været lidt for hurtigt ude, med at opdatere deres PlayStation Plus sektion og har dermed lækket Plus titlerne forud annonceringen på onsdag.

Er det et læk, hvis det kommer fra PlayStation selv af? Det virker i hvert fald til at være en fejl, at PlayStation Plus sektionen på playstation.com allerede indeholder augusts måneds spil. På onsdag får vi bekræftet det, men lige nu ser det ud til der er en meget god chance for, at PlayStation Plus spil for august 2021, ser sådan her ud:

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Tennis World Tour 2
Hunter's Arena: Legends


Hunter's Arena: Legends, som i øvrigt kun er til PlayStation 5, vidste vi godt vil blive et PlayStation Plus spil den her måned, da det blev annonceret på sidste State of Play.

Hunter's Arena: Legends udkom til Steam sidste år, hvor det ikke har klaret sig særligt godt siden udgivelsen. Om det er en uheldig lancering oven i spil som Warzone og Fall Guys eller om spillet simpelthen ikke leverer, ja det finder vi sandsynligvis ud af næste uge.

Både Tennis World Tour 2 og Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville kører låst 60FPS og 4K på PlayStation 5 via bagudkompatibilitet boost mode.

PSlife Share!

Tennis World Tour 2 følger op på naturligvis Tennis World Tour, som var tæt på en katastrofe. Efterfølgeren her er en ganske solid tennis simulator, dog uden at brillere, men hvis man er tennis fan, er det bestemt noget at komme efter.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville er tredje spil i Garden Warfare sagaen, som er multiplayer skydespil spin-off af den snart klassiske Plants vs. Zombies serie. Battle for Neighborville skulle være et ganske glimrende og sjovt spil, det fik dog lidt klø ved udgivelse for manglende indhold og det havde en forvirrende early access periode op til udgivelsen. Men som et gratis PlayStation Plus spil, er det sandsynligvis være at bruge tid på, specielt hvis man er til Plants vs. Zombies universet.

Spillene bliver tilgængelige den 3 august, og vi holder øje med om planerne ændrer sig, oven på den her tidlige annoncering.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.