PlayStation Plus titler for august offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. juli 2015 - kl. 22:31
Del denne artikel:
6 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i August med PlayStation Plus og denne gang er der ekstra meget til alle tre platforme pga. Cross-buy.

PlayStation 4 ejere får adgang til Lara Croft and the Temple of Osiris, som er efterfølgeren til det også glimrende Lara Croft and the Guardian of Light. Så hvis man er ked af at skulle vente et år ekstra på Rise of the Tomb Raider, er der lidt trøst her og man kan dele det med 3 venner, da Temple of Osiris har support for 4-player co-op.
PlayStation 4 ejere får også Limbo, som er udviklet af danske Playdead og et af de bedste indie spil fra sidste generation.

PSlife Share!

For PlayStation 3 ejere er der God of War Ascension, som er det seneste spil i God of War serien og ud over det klassiske God of War gameplay, så indeholder Ascension også multiplayer, hvilket er unikt for God of War serien. Vi anmeldte spillet da det udkom til PlayStation 3 i 2013, hvilket man kan læses her.
PlayStation 3 ejere, får samme med PlayStation 4 og PlayStation Vita ejere også Stealth Inc 2: A Game of Clones, en stealth platformer, som fik pæne anmeldelser da det udkom i foråret.

PSlife Share!

Vi lukker af med 2 cross-buy titler til PlayStation Vita, først Sound Shapes, som også kommer til PlayStation 4 og PlayStation 3. Sound Shapes er en platformer, der bruger musik til at skabe rytme i spillet, så sørg for at skrue op for volumen. I vores anmeldelse af PlayStation 3 udgaven, blev det også fremhævet at gameplay og lyden smelter sammen til en god oplevelse.
PlayStation Vita ejere, sammen med PlayStation 3 ejere får også CastleStorm Complete Edition, et solid tower defense spil, der også finde i en PlayStation 4 udgave, men den version er desværre ikke en del af denne måneds Plus samling.

Følgende titler kommer i august til PlayStation Plus:

PlayStation 4


Lara Croft and the Temple of Osiris
Limbo

PlayStation 3


God of War Ascension
Stealth Inc 2: A Game of Clones (PlayStation 4 & PlayStation Vita også)

PlayStation Vita


Sound Shapes (PlayStation 4 & PlayStation 3 også)
CastleStorm Complete Edition (PlayStation 3 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag, den 4. august 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis juli's måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her