PlayStation Plus titler for december

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. november 2020 - kl. 10:19
Del denne artikel:
2 1

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og til december måned får vi 3 spil både til PlayStation 5 og PlayStation 4, samt der er stadigvæk mulighed for at få fingerne i Bugsnax.

Sidste måned, var første gang med PlayStation Plus spil til PlayStation 5, hvor vi fik et PlayStation 5 spil og to PlayStation 4 spil. Og det mønster forsætter her ind i December, dog med lidt ekstra for PlayStation 4 ejerne.

Decembers måneds PlayStation 5 spil er Worms Rumble, som er et realtime multiplayer Worms spil, hvor op til 32 spillere jagter hinanden i små arenaer. Det er noget af et skift fra de klassiske taktiske Worms spil, som var turbaseret og over til 2D battle royale. Worms Rumble bliver også tilgængeligt for PlayStation 4 ejere, og spillet byder på crossplay imellem PlayStation og PC.

Til PlayStation 4 ejere, og dermed også PlayStation 5 ejere, pga. bagudkompatibilitet, byder December også på Just Cause 4 og Rocket Arena.

Just Cause 4 er den seneste udgivelse i action open-world spillet, med Rico Rodríguez i hovedrollen, der med sin wingsuit og gribekroge, kan flyve fra båd til bil, til helikopter og tilbage på jorden igen, imens alt eksploderer rundt omkring ham. Spillet kunne dog desværre ikke leve op til de tidligere udgaver, hvor specielt tekniske problemer, med mange fejl og meget dårlig ydelse var et problem på de originale konsoller. Just Cause 4 byder på endnu flere eksplosioner, med en avanceret fysisk motor og kombineret med vilde vejreffekter, men det blev lidt for meget på konsollerne. Dog skulle spillet køre glimrende på PlayStation 5, men er desværre låst til 30 FPS og 1440p opløsning. Og det virker ikke sandsynligt at udvikleren bag spillet, laver en opdatering, som låser op for dette.

Rocket Arena, som er et 3vs3 online skydespil, har en syret historie, ikke så meget pga. selve spillet, men et eksempel på et spil som udkommer på det forkerte tidspunkt, til den forkerte pris. Spillet udkom i Juli 2020, men til trods for udmærket anmeldelser, som fremhævede spillets gameplay og baner, så lykkedes det ikke for skydespillet at finde et publikum. Det største kritikpunkt var manglende indhold, og nogle hos EA har tydeligvis undervurderet styrken af spillet, da det ikke kunne konkurrer imod de mange gratis tilbud af skydespil, som der findes derude. Rocket Arena gik derfor fra at være en 30$ titel til en 5$ titel på under 1½ måned, og nu er spillet så en del af PlayStation Plus. Spillet tilbyder crossplay imellem PlayStation, Xbox og PC, så måske spillet kan finde sig et publikum, når det nu bliver givet væk til over 40 millioner PlayStation Plus brugere.

PlayStation 5
Worms Rumble (PlayStation 4 også)
Bugsnax (Fra November måned)

PlayStation 4
Just Cause 4
Rocket Arena

PSlife Share!

Bemærk også at det glimrende Bugsnax til PlayStation 5, stadigvæk kan hentes, hvilket er frem til den 4 januar, som også er datoen hvor december måneds PlayStation Plus spil løber til. PlayStation 5 ejere har også adgang til de 20 spil fra PlayStation Plus Collection, som man kan læse mere om her.

En lidt sær måned for PlayStation Plus, der byder på 3 forskellige skydespil og bestemt ikke er den bedste måned vi har set. Worms Rumble er svært at bedømme pt., måske overrasker det og viser sig at være det perfekte spil til julen, med en hurtig gang 2D battle royale, eller måske passer Worms ikke til den genre. Just Cause 4 kunne måske få nyt liv for for PlayStation 5 og PS4 Pro ejere, da spillet kører fint på begge konsoller. Til sidst er der Rocket Arena, der ser ud til at fundet sit korrekt prisleje, som et 5$/gratis spil og forhåbentligt med mange nye spillere, får spillet sig en genoplivning hen over julen.

De nye spil kan hentes fra på tirsdag af, den 1. december 2020, hvor de nuværende spil, Bugsnax undtaget, naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her