PlayStation Plus titler for december

Skrevet af: Hoder Jensen - 7. december 2021 - kl. 15:37
Del denne artikel:
0 2

De nye PlayStation Plus spil for december er landet i dag og hvor sidste måned var en af de bedre måneder, så er der desværre ikke ekstra store julegaver fra PlayStation i år.

December måneder byder på en lidt blandet omgang, der desværre nok mest af alt, vil blive husket som skuffende. Rygterne gik allerede for et par uger siden, at december måned vil byde på Godfall, action-rpg looter spillet fra Counterplay Games og Gearbox. Rygtet var korrekt, men det har desværre vist sig ikke at være en fulde udgave af Godfall, men en tilpasset udgave kaldet Challenger Edition, som ikke indeholder spillets historie.

I Challenger Edition finder man endgame indholdet, samt man får en karakter allerede klar til at kunne slås imod spillets bosser. Efter sigende skulle det faktisk være den bedste del af spillet man får, men det er stadigvæk meget på grænsen til at være en demo eller noget der lugter af en free2play udgave af spillet, specielt når samme udgave bliver givet gratis væk til PC spillere via Epic Games Store. I det mindste er Godfall: Challenger Edition til både PlayStation 4 samt PlayStation 5, og man kan opnå alle trophies med udgaven.

De to næste spil er også til PlayStation 4, og det drejer sig om Lego DC Super-Villains og Mortal Shell.

Lego DC Super-Villains er endnu et Lego spil, som man efterhånden kender godt, men hvis man er til Lego spillene, skulle DC Super-Villains dog være blandt et af de bedre Lego spil. Spillet har desværre ikke nogle PlayStation 5 udgave og kører derfor i 30FPS på PlayStation 5.

Mortal Shell er endnu et action-RPG spil, men mere over i souls genren, dog helt uden at være helt så krævende i spillestil, så hvis man har haft det svært ved at gennemføre souls spil, så er der en bedre chance med Mortal Shell. Spillet findes også i en "Enhanced edition" til PlayStation 5, men det kan PlayStation Plus udgaven desværre ikke opdateres til gratis, som den normale PlayStation 4 udgave kan, og spillet er derfor låst til 30FPS på PlayStation 5.

De 3 PlayStation VR spil blev givet væk sidste måned, er det stadigvæk muligt at hente, hvilket drejer sig om The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, The Persistence og Until You Fall.

PlayStation 5
Godfall: Challenger Edition

PlayStation 4
Lego DC Super-Villains
Mortal Shell

PlayStation VR
The Persistence (PlayStation 4 & 5 også)
The Walking Dead: Saints and Sinners
Until You Fall

PlayStation Plus svinger altid i kvalitet, men set over hele 2021 har kvaliteten været fornuftig, dog må det siges at den her måned er tæt på noget af det dårligste vi har set i lang tid. Der går pålidelige rapporter på at Sony arbejder på deres deres alternativ til Gamepass, som bliver en blanding af PlayStation Plus og PlayStation Now. Det bliver naturligvis interessant at se prisen for denne nye service, samt kvaliteten, som forhåbentligt ikke falder, som har har set med Games with Gold til Xbox, der har været meget ringe efter indførslen af Gamepass.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.