PlayStation Plus titler for december annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. november 2018 - kl. 19:51
Del denne artikel:
8 5

Vi nærmer os december og alt det kanel der følger med der, men derfor også nye PlayStation Plus spil, deriblandt et kun 6 måneder gammel racing spil til PlayStation 4.

December bliver ikke den bedste måned i mands minde for PlayStation Plus, som man ellers kunne havde håbet på, nu hvor vi nærmer os jul, men det er nu stadigvæk nogle solide spil der kommer på tirsdag til PlayStation Plus.

PlayStation 4 ejere får OnRush fra mestrene i rally og racing spil, nemlig Codemasters. OnRush udkom tilbage i juni, så det er meget hurtigt det bliver til et PlayStation Plus spil, men spillet har skuffet i salg, til trods for ganske fine anmeldelser, inkl. her på siden.

I den helt anden lejr, er der SOMA, et gyser/overlevelses spil, der giver en god blanding af stemning, en interessant historie og lidt uhygge, som får hårene til at rejse sig. Hvis man er til den slags spil, så skulle SOMA være perfekt til de mørke aftener vi nærmer os.

Også værd at fremhæve er Papers, Please til PlayStation Vita, som er et lille, men meget charmende spil med syret humor og som passer perfekt til den håndholdt konsol, der snart går til de evige jagtmarkeder. Steins;Gate skulle også være glimrende, hvis man er til visuelle noveller og stadigvæk har gang i PlayStation 3.

PlayStation 4
SOMA
OnRush

PlayStation 3
Steredenn
Steins;Gate

PS Vita
Iconoclasts (PlayStation 4 også)
Papers, Please

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 4. december 2018, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her